Werkgevers

Personal Charity

Een langetermijnvisie zit geworteld in ons DNA. Wij gaan niet voor het snelste resultaat, maar voor het meest duurzame resultaat. Een langetermijnvisie houdt zich dan ook niet alleen bezig met het heden, maar vooral met de toekomst. Met het oog op de toekomst staat Personal Selection niet alleen klaar voor de huidige generatie werknemers, maar geven wij ook om de toekomstige generatie. De toekomstige generatie is ten slotte ook de toekomst van uw bedrijf!

Daarom zijn wij, met uw werknemers in ons achterhoofd, Personal Charity gestart! Personal Charity is een samenwerking met de non-profit organisatie KiKa. Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. Donaties die wij aan KiKa doen, worden gebruikt voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Wanneer u besluit uw vacature(s) door Personal Selection te laten bemiddelen, zal per succesvolle bemiddeling 1% van het fee-percentage gedoneerd worden aan het KiKa-fonds.

Mocht uw eigen organisatie ook op een dergelijke manier maatschappelijk verantwoord ondernemen, dan is het mogelijk bij een volgende bemiddeling de 1% fee te doneren aan uw eigen (partner)fonds. Ten alle tijden stellen wij 1% bemiddelings-fee beschikbaar voor de toekomst!

Meer weten over hoe KiKa ‘onze kinderen’ helpt of zelf ook een bijdrage leveren aan de toekomstige generatie? Bezoek de KiKa website.