Over ons

Organisatie

Personal Selection Recruitment B.V. is een jong en dynamisch werving- en selectiebureau gespecialiseerd in de technische sector. Sinds 2015 selecteren, bemiddelen en detacheren wij professionals en brengen hen in contact met opdrachtgevers. Onze specialiteit is persoonlijk contact. Door in gesprek te gaan – en te blijven – met onze kandidaten en opdrachtgevers bemiddelen we niet alleen een nieuwe baan, maar maken we ons ook hard voor een succesvolle duurzame arbeidsrelatie en een verwachtingsvolle toekomst. Ons uitgangspunt daarbij is een tevreden opdrachtgever én een gelukkige kandidaat!

Hoe doen wij dit? Door niet in hokjes te denken. Iedere kandidaat en elke organisatie is anders, daarom hebben wij geen gestandaardiseerd proces waarin we partijen proberen te wringen. Flexibiliteit, passie en kwaliteit vormen de basis van iedere bemiddeling. Alle wensen en behoeften worden gehoord door onze consultants, waar vervolgens het hele proces op wordt aangepast. Volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt en gebruikmakend van ons brede netwerk vinden zij de beste match!

Bij Personal Selection bereiken we samen met u het beste resultaat! Om dit te kunnen doen selecteren wij de beste consultants. Maak direct kennis met ons Personal Selected team!