Over ons

Interne vacatures

Bij Personal Selection zijn wij altijd opzoek naar talent, niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor ons eigen team! Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken en te werken bij een dynamische groeiende organisatie? Laat het ons weten door te reageren op een van onze interne vacatures of door gewoon even je cv te uploaden.
Interne vacature
Personal Selection is op zoek naar een veelzijdige Office & Marketing Assistant! Wij helpen bedrijven en professionals groeien en doen dat met een klein team vol passie, plezier en saamhorigheid. We groeien en zoeken daarom een loyale teamspeler die de kern van de back-office gaat vormen. Als Office & Marketing Assistant binnen Personal Selection heb je een belangrijke, primaire taak in de ondersteuning van sales en ben je aanspreekpunt voor leveranciers. Op het gebied van marketing ben je de kartrekker die ons merk weet uit te breiden door het plaatsen van content en het uitvoeren van marketingcampagnes. Om te slagen en te groeien in onze jonge, frisse onderneming ben je verder bevlogen, gedreven, resultaatgericht en handig met een GoPro! Herken jij jezelf in dit profiel? Lees dan verder!
Interne vacature
Werken bij Personal Selection is kiezen voor Passie en Persoonlijkheid! Wij selecteren, bemiddelen en detacheren professionals en brengen hen in contact met onze opdrachtgevers. Daarbij gaan wij niet alleen op zoek naar een passende baan, maar naar een carrière met een verwachtingsvol toekomstperspectief!