Personal Selection wint Recruiterscup!

Personal Selection nam voor de eerste keer deel aan de Recruiterscup en heeft hier direct haar stempel weten te drukken. Het doel van de deelname was voornamelijk om plezier en teambuilding te combineren met een stukje naamsbekendheid. Ondanks de vriendschappelijke aard van het toernooi, was het Personal Selection team vastbesloten om het toernooi te winnen!

 

De poulefase ging moeizaam met een gelijkspel en een late overwinning. De laatste poulefase werd overtuigend gewonnen en met een tweede plaats afgesloten. In de halve finale speelde het team tegen een sterk en ervaren YER. Met in de beginfase 2 goed uitgespeelde counters werd de ban gebroken en liep Personal Selection uit naar een eenvoudige overwinning van 7-3!!!

 

De finale werd gespeeld tegen titelverdediger Maandag Alkmaar. Het was een zeer spannende wedstrijd op een goed niveau. Na een voorsprong van 2-0 voor Personal Selection werd het vijf minuten voor tijd 2-2. Na een gele kaart voor Personal Selection, en dat betekent in het zaalvoetbal vijf zware minuten met een man minder, scoorde Maandag een doelpunt dat hen op een 2-3 voorsprong bracht. In de absolute slotfase kwam Personal Selection langszij en werd de eindstand 3-3 waardoor Penalty’s de beslissing moesten gaan nemen. 

 

De eerste penalty van Maandag werd direct gestopt. De penalty’s die volgende troffen allen doel. De beslissende penalty van Personal Selection verdween naast het doel, zodat de beslissing nog niet was gevallen. Uiteindelijke zegevierde Personal Selection en won de penaltyserie met 4-3.

 

Al met al een geslaagde dag, waarin Personal Selection op het gebied van teambuilding en prestatie met trots op kan terugkijken. Naast de eerste prijs werd Nichy Fortes, speler van het toernooi en Kevin de Kok keeper van het toernooi.

 

We komen volgend jaar zeker onze titel verdedigen!