Goede voornemens

De decembermaand staat voor de deur en dat betekent dat ook het nieuwe jaar bijna aanbreekt! Voor veel mensen staat het nieuwe jaar – in ieder geval het begin – in het teken van verbetering: goede voornemens. Heb jij al nagedacht hoe je je leven gaat beteren? Wij zetten alvast de populairste voornemens voor je op een rijtje!
Steevast op nummer één. Al jaren. Een goed argument om jezelf tijdens de koude decemberdagen nog even te verwennen. Een flink stuk kerststol, een extra biertje of wijntje bij het kerstdiner om vervolgens op 1 januari afstand te doen van al het kwaad. Tip: als je je nou niet zo misdraagt in de decembermaand ben je een maand eerder klaar voor je speedo.
Deze hangt natuurlijk direct samen met het afvallen. De sportscholen doen dan ook goede zaken in januari. Helaas voor jou doet half Nederland mee aan het voornemen ‘afvallen’ en is de sportschool vijf keer drukker dan normaal. Gezellig misschien, maar niet efficiënt. Je irriteer je mateloos aan je mede sporter waardoor je de volgende avond toch maar weer met een biertje op de bank hangt. Tip: begin in februari als iedereen al opgegeven heeft.
Lastig, maar wel verstandig. Buiten dat het je klauwen met geld scheelt zal je merken dat het volgende kerstdiner een stuk smaakvoller is door onaangetaste smaakpapillen. Misschien is dat het eten van je schoonmoeder toch niet zo flauw is als je altijd gedacht hebt. Tip: download een App die je motiveert en geef jezelf volgend jaar een geweldig kerstcadeau van je besparing.
Makkelijker gezegd dan gedaan. Je hebt een baan of bent er druk naar opzoek, thuis hobbelen nog wat kinderen rond en ook je partner heeft van alles van je nodig. De hele dag draait het om ‘moeten’ en je bent continu gehaast. Totaal overbodig, want stress is nergens voor nodig. Tip: ga eens stilstaan en bedenk waarvan je stress krijgt, verwijder dat uit je leven et voilà: meer tijd om te genieten.
Wat is het laatste dat je geleerd hebt? Kan je het je niet meer herinneren? Dan is het tijd voor iets nieuws! Het is belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en uitdagen, daar haal je voldoening en nieuwe energie uit. Tip: schrijf je in voor een cursus of laat je adviseren over wat er mogelijk is voor jou en je carrière.
Bij Personal Selection zijn we benieuwd naar jouw voornemens! Met voornemen #5 kunnen we je zeker helpen. Laat eens een berichtje achter of bel om te zien wat we voor jou kunnen betekenen. Kunnen we je meteen op de hoogte brengen van onze goede voornemens en doelstellingen voor komend jaar.

Namens het Personal Selection team wensen wij je fijne feestdagen, alvast een gelukkig 2018 en ontzettend veel succes met de goede voornemens!