Cocoon risk management en Personal Selection slaan de handen ineen!

Risico is een rekbaar en breed begrip. Alle beslissingen die mensen dagelijks nemen en processen die bedrijfsvoering kenmerken, kennen een bepaalde mate van risico. De beveiligings- en risicosector ontwikkelen zich dan ook razendsnel. Nieuwe technologieën en opkomende markten beïnvloeden de manier waarop bedrijven en overheidsinstanties met risico om kunnen en moeten gaan. Snelle technologische ontwikkelingen in de markt leiden daarbij tot vraag naar gespecialiseerde professionals, daarom slaan Cocoon en Personal Selection de handen ineen!

Cocoon is specialist op het gebied van risicomanagement voor zowel particuliere organisaties als overheidsinstanties. Al jarenlang begeleiden zij particuliere organisaties en overheidsinstanties met onderzoek, advies en implementatie van veiligheidsmaatregelen. De pilaren waar het succes van Cocoon op is gebouwd zijn onafhankelijk advies, een persoonlijke aanpak en een hands-on mentaliteit. Het doel is een risicostrategie zonder poespas waar opdrachtgevers direct mee aan de slag kunnen.

Echter vragen de oplossingen en uitdagingen die komen kijken bij de implementatie van een uitgebreide risicostrategie om vakbekwame gespecialiseerde professionals. Veel bedrijven of projectteams beschikken bij de uitvoering van dergelijke projecten niet direct over de juiste specialisten of weten deze niet te vinden. Om opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn heeft Cocoon daarom de handen ineengeslagen met Personal Selection: arbeidsbemiddelaar met expertise in werving, en selectie en detachering. Personal Selection sluit in haar kernwaarden direct aan bij die van Cocoon. Ook zij zijn ervan overtuigd dat onafhankelijk advies, persoonlijkheid en passie de sleutel zijn tot succesvolle relaties.

Personal Selection zal opdrachtgevers van Cocoon gaan ondersteunen door de juiste interim professionals te leveren bij projecten, waardoor projecten nog efficiënter uitgevoerd kunnen worden. Zowel organisaties die een langdurige personeelsbehoefte hebben omtrent de risicostrategie als bedrijven die specialisten zoeken op projectbasis, kunnen bediend worden door de diensten van Personal Selection.

Heb jij ervaring op het gebied van risicomanagement? Ben je bekend met de facetten van criminaliteitspreventie, brandveiligheid of arbeid en milieu? Bekijk dan de vacatures of laat ons contact met je opnemen door een open sollicitatie in te vullen!