Blogs

Categorie: Blogs & Nieuws

Welcome to the team, Oscar!

Even voorstellen! Begin november is Oscar bij ons begonnen als stagiair. Oscar is tweedejaars Marketing & Communicatiestudent en komt het Personal Selection team ondersteunen in de marketing taken. Daarnaast zullen we Oscar kennis laten maken met de wereld van arbeidsbemiddeling.

Categorie: Blogs & Nieuws

WIN WIN WIN: 2 kaarten voor ADO-FC GRONINGEN

Ben je gek op voetbal en heb je nog geen plannen voor de zaterdagavond? Dat komt goed uit! Voor de wedstrijd ADO-FC Groningen verloten wij 2 Business Lounge kaarten. De winnaar zit op 6 oktober aanstaande in de business club van het Cars Jeans Stadion. Vanuit hier heb je ook toegang tot andere lounges. Om 18:30u wordt de bal afgetrapt!

Categorie: Blogs & Nieuws

Welcome to the team, Victor!

Teamuitbreiding!! Met veel trots delen we mede dat er opnieuw een nieuwe collega gestart is in het Personal Selection team. Welkom, Victor! We wensen je heel veel plezier en succes in je nieuwe functie als recruiter.

Categorie: Blogs & Nieuws

WIN ACTIE: 2 kaarten voor ADO-PSV

Heb je nog geen plannen voor aanstaande zaterdagavond? Dat komt goed uit! Wij verloten namelijk 2 kaarten voor de wedstrijd ADO-PSV.

Categorie: Blogs & Nieuws

Personal Selection wint Recruiterscup!

Personal Selection nam voor de eerste keer deel aan de Recruiterscup en heeft hier direct haar stempel weten te drukken. Het doel van de deelname was voornamelijk om plezier en teambuilding te combineren met een stukje naamsbekendheid. Ondanks de vriendschappelijke aard van het toernooi, was het Personal Selection team vastbesloten om het toernooi te winnen!

Categorie: Blogs & Nieuws

Welcome to the team, Ashley!

Sinds begin augustus hebben wij de tweede vrouwelijke topper aan ons team toegevoegd: Ashley Maula! Met een achtergrond in de recruitment en een goede dosis humor zijn we blij haar bij ons team te voegen. Veel plezier en succes in je nieuwe functie, Ashley!

Categorie: Blogs & Nieuws

Cocoon risk management en Personal Selection slaan de handen ineen!

De beveiligings- en risicosector ontwikkelen zich razendsnel. Nieuwe technologieën en opkomende markten beïnvloeden de manier waarop bedrijven en overheidsinstanties met risico om kunnen en moeten gaan. Snelle technologische ontwikkelingen in de markt leiden daarbij tot vraag naar gespecialiseerde professionals, daarom slaan Cocoon en Personal Selection de handen ineen!

Categorie: Blogs & Nieuws

Welcome to the team!

Even voorstellen! Vanaf half januari verwelkomen wij Calvin als stagiair. Calvin doet de opleiding Communicatie & Marketing aan het ROC Mondriaan en komt het team ondersteunen in de marketing taken.

Categorie: Blogs & Nieuws

New year, new office!

Personal Selection begint het jaar 2018 goed. Na weken van vloeren leggen, schilderen en wachten op meubilair zijn wij sinds januari volledig over naar onze nieuwe kantoorruimte! Ruime werkplekken, een zithoek en onze eigen spreekruimte. Wij zijn blij!

Categorie: Blogs & Nieuws

Goede voornemens

De decembermaand staat voor de deur en dat betekent dat ook het nieuwe jaar bijna aanbreekt! Voor veel mensen staat het nieuwe jaar – in ieder geval het begin – in het teken van verbetering: goede voornemens. Heb jij al nagedacht hoe je je leven gaat beteren? Wij zetten alvast de populairste voornemens voor je op een rijtje!