Blogs

Categorie: Blogs & Nieuws

Cocoon risk management en Personal Selection slaan de handen ineen!

De beveiligings- en risicosector ontwikkelen zich razendsnel. Nieuwe technologieën en opkomende markten beïnvloeden de manier waarop bedrijven en overheidsinstanties met risico om kunnen en moeten gaan. Snelle technologische ontwikkelingen in de markt leiden daarbij tot vraag naar gespecialiseerde professionals, daarom slaan Cocoon en Personal Selection de handen ineen!

Categorie: Blogs & Nieuws

Welcome to the team!

Even voorstellen! Vanaf half januari verwelkomen wij Calvin als stagiair. Calvin doet de opleiding Communicatie & Marketing aan het ROC Mondriaan en komt het team ondersteunen in de marketing taken.

Categorie: Blogs & Nieuws

New year, new office!

Personal Selection begint het jaar 2018 goed. Na weken van vloeren leggen, schilderen en wachten op meubilair zijn wij sinds januari volledig over naar onze nieuwe kantoorruimte! Ruime werkplekken, een zithoek en onze eigen spreekruimte. Wij zijn blij!

Categorie: Blogs & Nieuws

Goede voornemens

De decembermaand staat voor de deur en dat betekent dat ook het nieuwe jaar bijna aanbreekt! Voor veel mensen staat het nieuwe jaar – in ieder geval het begin – in het teken van verbetering: goede voornemens. Heb jij al nagedacht hoe je je leven gaat beteren? Wij zetten alvast de populairste voornemens voor je op een rijtje!