Blogs

Categorie: Blogs & Nieuws

Alles over vakantiegeld!

Vakantiegeld. Voor veel mensen een terugkerend en vooral welkom fenomeen. Rond mei of juni ontvang je van je werkgever een extra bedrag op je rekening. Maar waarom krijg je dat eigenlijk? Hoeveel krijg je en wie krijgt het allemaal? En geeft Nederland dat vakantiegeld dan ook daadwerkelijk uit aan vakanties? In deze blog lees je er alles over!

Categorie: Blogs & Nieuws

Welcome to the team, Victor!

Teamuitbreiding!! Met veel trots delen we mede dat er opnieuw een nieuwe collega gestart is in het Personal Selection team. Welkom, Victor! We wensen je heel veel plezier en succes in je nieuwe functie als recruiter.

Categorie: Blogs & Nieuws

Personal Selection wint Recruiterscup!

Personal Selection nam voor de eerste keer deel aan de Recruiterscup en heeft hier direct haar stempel weten te drukken. Het doel van de deelname was voornamelijk om plezier en teambuilding te combineren met een stukje naamsbekendheid. Ondanks de vriendschappelijke aard van het toernooi, was het Personal Selection team vastbesloten om het toernooi te winnen!

Categorie: Blogs & Nieuws

New year, new office!

Personal Selection begint het jaar 2018 goed. Na weken van vloeren leggen, schilderen en wachten op meubilair zijn wij sinds januari volledig over naar onze nieuwe kantoorruimte! Ruime werkplekken, een zithoek en onze eigen spreekruimte. Wij zijn blij!

Categorie: Blogs & Nieuws

Goede voornemens

De decembermaand staat voor de deur en dat betekent dat ook het nieuwe jaar bijna aanbreekt! Voor veel mensen staat het nieuwe jaar – in ieder geval het begin – in het teken van verbetering: goede voornemens. Heb jij al nagedacht hoe je je leven gaat beteren? Wij zetten alvast de populairste voornemens voor je op een rijtje!